Національна школа суддів України

Дистанційні курси для суддів господарських судів

20 травня 2022 року Національна школа суддів України провела онлайн–засідання групи розробників дистанційних курсів для суддів “Розгляд судами земельних спорів: актуальна судова практика” та “Розгляд спорів щодо правочинів в господарському судочинстві”.

Під керівництвом викладача–координатора відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександра Потильчака у обговоренні взяли участь судді Володимир Гевко, Олена Малєєва, Олена Фонова, Роман Міліціанов та працівниця Національної школи суддів України Юлія Блінова.

У ході засідання обговорювалися актуальні питання судової практики, які виникають при розгляді спорів щодо правочинів в господарському судочинстві та при розгляді судами земельних спорів. Учасники й учасниці засідання надали конструктивні рекомендації та висловили свої думки щодо змістовного наповнення дистанційних курсів. Групою розробників було погоджено структуру  дистанційних курсів “Розгляд спорів щодо правочинів в господарському судочинстві” та “Розгляд судами земельних спорів: актуальна судова практика”, визначено відповідальних осіб за підготовку навчальних матеріалів у відповідності до методичних рекомендацій.

На завершення засідання Олександр Потильчак відзначив активну роботу всіх учасників і учасниць засідання та подякував за їх креативну й самовіддану працю.

Наступне засідання відбудеться 24 червня 2022 року.