Національна школа суддів України

Дії працівників апарату суду в надзвичайних ситуаціях

24 травня 2018 року в місті Дніпрі місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено семінар для працівників апаратів судів на тему: “Забезпечення безперервної роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій”.

У заході взяли участь 28 працівників апаратів судів.

Семінар відкрила заступник директора регіонального відділення, кандидат наук з державного управління Алла Баштанник, яка звернула увагу учасників на актуальність теми семінару з огляду на важливість забезпечення безперервної роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій та представила викладача – суддю Авдіївського міського суду Донецької області Олену Панченко.

На семінарі значну увагу було приділено інтерактивним лекціям щодо розгляду різних типів кризових ситуацій у суді та алгоритму дій в умовах надзвичайних ситуацій. Також учасники семінару виконали практичні вправи, переглянули відеоролики й обговорили проблеми, з якими стикаються у професійній діяльності.

Олена Панченко розповіла працівникам апаратів судів про шляхи попередження та вирішення надзвичайних ситуацій, ознайомила з особливостями роботи суду при розгляді справ, що викликають суспільний інтерес, та надала практичні рекомендації.

Свої враження від участі у вищезазначеному заході учасники семінару висловили при підведенні підсумків і заповненні анкети опитування.

Повний текст програми семінару розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка працівників апаратів судів”.