Національна школа суддів України

Довіра до суду – елемент авторитету судової влади

19–20 червня 2017 року в місті Львові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України  проводить семінар для суддів місцевих загальних та апеляційних судів.

Директор Львівського регіонального відділення Оксана Польна представила викладацький складсуддів Павла Едера, Володимира Кравчука, Лілію Симаченко, Олександра Сасевича, директора Наукової бібліотеки та викладачів ЛНУ ім. Франка Василя Кметя, Степана Білостоцького, Сергія Рабіновича, експертів із комунікацій Ольгу Давид та Андрія Уманця. Оксана Польна подякувала учасникам за долучення до актуалізації теми ставлення суспільства до представників Феміди, боротьби проти негативно забарвлених наголосів на адресу судових представників і висловила сподівання на підтримання та розвиток найкращих традицій українських суддів.

Розпочинаючи захід, начальник територіального управління Державної судової адміністрації України у Львівській області Віктор Дейнека наголосив на значенні тематики семінару для збереження, підтримання та підвищення авторитету судді в суспільстві.

Львівське регіональне відділення продовжує започатковану вагому традицію, яка стосується визнання актуальним авторитету суддівства, ґрунтування довіри до суду на суспільних засадах.

Рівень проведення семінару підтверджено розширенням кількості бажаючих взяти у ньому участь. Захід отримав позитивні відгуки і, як наслідок, на цей час маємо зацікавлення суддів та представників суміжних галузей у долученні до обговорення іміджу судової влади та чинників, які на нього впливають.