Національна школа суддів України

Еталони поведінки у професійній і позаслужбовій діяльності

9 вересня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн– тренінг для співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області “Професійна етика працівників служби судової охорони”.

Роботу тренінгу розпочали проректор Володимир Мазурок і директор Дніпровського регіонального відділення Олександр Мартиненко. У вступній презентації Володимир Мазурок  наголосив на тому, що новий тренінг був дистанційно апробований 7 вересня 2021 року зі співробітниками  Територіального управління Служби в місті Києві та Київській області та Національна школа суддів України отримала позитивні відгуки щодо роботи викладачів та надання нових знань.

Тренерська команда, до якої ввійшли судді Тетяна Дудар, Олена Панченко,  очільниці структурних підрозділів Тамара Закревська та Олена Мілієнко, провідна спеціалістка (психологиня) відділу кадрового забезпечення Територіального управління Служби судової охорони в м. Києві та Київській області Ірина Фінц успішно презентували матеріали онлайн– тренінгу, провели практичні вправи та відповіли на питання учасниць і учасників дистанційного заняття.

Після проведення зазначеного тренінгу слухачі та слухачки чітко усвідомили роль етичних правил, як; сформували стандарти професійної етики; підвищили знання щодо значення особистої ролі у зміцненні авторитету судової влади та довіри суспільства до системи правосуддя.