Національна школа суддів України

Нормативно-правове регулювання застосування поліцейських заходів примусу співробітниками Служби судової охорони

29 лютого 2024 року Національна школа суддів України у співпраці зі Службою судової охорони провела для працівників Служби судової охорони семінар “Нормативно-правове регулювання застосування поліцейських заходів примусу співробітниками Служби судової охорони: український та зарубіжний досвід”.

Роботу семінару розпочала заступниця начальника відділу початкової підготовки суддів Національної школи суддів України Діана Сніцаренко, яка ознайомила слухачів з програмою та метою навчального заходу.

Викладачем семінару виступив начальник служби з професійної підготовки та підвищення кваліфікації ТУ ССО у місті Києві та Київській області, підполковник Служби судової охорони Віталій Лютий.

Під час семінару слухачі дізналися порядок, правила, підстави та особливості застосування спеціальних засобів та вогнепальної зброї співробітниками Служби судової охорони. Викладач також провів порівняльний аналіз застосування поліцейських заходів примусу в Україні та країнах Європи, надавав колегам слушні настанови та практичні поради.