Національна школа суддів України

Новели кримінального процесу щодо ухвалення судових рішень

5 липня 2019 року в місті Києві Національна школа суддів України провела тренінг для тренерів на тему: “Актуальні питання написання судових рішень у світлі новел процесуального законодавства у кримінальному судочинстві”.

Зазначений тренінг підготували судді  Світлана ЯковлеваВасиль Земляной, Лариса Бабайлова, Ольга Бойко, Олександр Джулай, Олег Копіца, Галина Станковська, Світлана Муратова.

Директором цього тренінгу є суддя Валентина Кузьменко, заступник начальника відділу наукових досліджень проблем судочинства та науково– методичного забезпечення суддівської освіти.

Протягом тренінгу слухачі та слухачки витримували мозкові штурми, проходили експрес–опитування у формі тестування за допомогою електронної системи клікерів, ознайомлювалися із презентаціями у форматі Power Point, виконували практичні завдання в малих групах, брали участь у модерованих дискусіях і заслуховували коментарі викладачів тощо.

Судді, які брали участь у цьому тренінгу, зможуть фахово передати своїм колегам нові знання, уміння та навички в ході проведення відповідних занять.