Національна школа суддів України

Нові перспективи підготовки судових охоронців

У 2019 році Національна школа суддів України розпочала співпрацю зі Службою судової охорони, зокрема, щодо системної підготовки її співробітників,  яка проводиться в установленому порядку.

Заняття в усіх регіональних відділеннях Національної школи суддів України проводяться для керівників структурних підрозділів та інших співробітників Служби судової охорони спільно із суддями та працівниками апаратів судів.

У 2020 році було проведено 30 занять, на яких пройшли підготовку 483 співробітники. Шість дистанційних відеозанять, які підготовлено Національною школою суддів України, співробітники Служби судової охорони активно використовують для підвищення рівня своєї кваліфікації.

Згідно із планом  підготовки співробітників Служби судової охорони на 2021 рік,  який затверджений ректором, Національна школа суддів України у цьому році проведе більше 76 занять.

Уже в січні 2021 року передбачено проведення семінарів–практикумів “Ефективна  комунікація у професійній діяльності” – у Києві, 4 семінари “Судова система України, законодавство про судоустрій та статус суддів” – у Львові та круглий стіл “Функціонування Служби судової охорони в системі правосуддя України” – у Черкасах.

Протягом року такі заняття із співробітниками Служби судової охорони будуть проведені в усіх регіонах України.

Із графіком підготовки та програмами занять співробітники Служби судової охорони можуть ознайомитися на сайті Національної школи суддів України.