Національна школа суддів України

Черговий крок до спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді

1 березня 2017 року ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук провів нараду з питань підготовки установи до проведення спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

У ході наради обговорювалися питання про стан формування та готовності викладацького складу в розрізі відповідних регіональних відділень з кожного блоку програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

За підсумками проведення наради Микола Оніщук поставив завдання щодо моніторингу готовності тренінгів зі спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, додаткового аналізу стану викладацької спроможності та забезпечення єдиного стандарту викладання, зокрема в регіональних відділеннях тощо.

В обговоренні питань готовності до реалізації завдань взяли участь проректори Анатолій Костенко, Володимир Мазурок, керівники та працівники відділів, які мають забезпечувати проведення спеціальної підготовки, та координатори блоків програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

Наступну нараду з питань підготовки до проведення спеціальної підготовки заплановано на  третю декаду березня 2017 року.