Національна школа суддів України

Доопрацювання практичних матеріалів тренінгів для майбутніх суддів

18 січня 2018 року в Національній школі суддів України відбулося позачергове засідання груп розробників навчальних курсів для спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді блоку “Кримінальне судочинство”.

У ході засідання координатор підблоку програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді “Кримінальне судочинство”, викладач – координатор відділу підготовки викладачів (тренерів) суддя Верховного Суду України у відставці Олександр Коротких проінформував розробників щодо доопрацювання практичних матеріалів тренінгів для майбутніх суддів.

Начальник відділу підготовки викладачів (тренінгів) – радник, суддя Верховного Суду України у відставці Ольга Шаповалова поставила завдання учасникам групи розробників щодо завершення роботи над матеріалами курсів, з метою вчасного та якісного подання матеріалу кандидатам на посаду судді під час проведення спеціальної підготовки.

Заступник начальника відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді Діана Сніцаренко проінформувала розробників про вимоги до оформлення матеріалів навчальних курсів.