Національна школа суддів України

Концептуальні засади системи оцінювання успішності кандидатів на посаду судді

23 жовтня 2017 року  в Національній школі суддів України відбулося чергове засідання  робочих груп  з розробки навчальних курсів для спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді “Кримінальне судочинство”.

У ході засідання координатор підблоку програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді “Кримінальне судочинство”, викладач – координатор відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України, суддя Верховного Суду України у відставці Олександр Коротких проінформував розробників щодо наповнення практичних матеріалів. Крім того, було обговорено та структуровано матеріали курсів, необхідні для ефективної передачі досвіду та знань.

Начальник відділу підготовки викладачів (тренінгів) – радник  Національної школи суддів України, суддя Верховного Суду України у відставці Ольга Шаповалова обговорила із суддями, учасниками групи розробників курсів концептуальні засади системи оцінювання успішності виконання програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді в Національній школі суддів України, поставила завдання учасникам групи розробників для завершення підготовки матеріалів курсів та визначила строки виконання цих завдань.