Національна школа суддів України

Методологічний тренінг для суддів-викладачів

2-3 березня 2017 року в Харківському регіональному відділенні Національної школи суддів України за підтримки українсько-канадського проекту “Освіта суддів – для економічного розвитку” проводиться методологічний тренінг для суддів-викладачів  “Методика підготовки та викладання тренінгів у Національній школі суддів”.

Вітальними словами тренінг відкрили директор Харківського регіонального відділення Валентина Коржик, начальник відділу підготовки викладачів (тренерів)-радник Ольга Шаповалова та менеджер українсько-канадського проекту “Освіта суддів – для економічного розвитку” Ігор Осика.

Ольга Шаповалова, як директор розробленого курсу, зокрема підкреслила важливість проведення таких тренінгів з огляду на необхідність підготовки висококваліфікованих викладачів (тренерів), які будуть викладати в рамках спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, так і в рамках підготовки суддів.

Учасники тренінгу мають можливість оволодіти механізмами визначення навчальних цілей, знайти для себе найбільш прийнятні інтерактивні методи (форми) навчання дорослої аудиторії, які будуть застосовуватись під час проведення тренінгів для суддів. Тренери зможуть оволодіти техніками роботи з аудиторією, а також ознайомитись на практичних прикладах з найбільш типовими помилками, які можуть виникати в роботі викладача, та шляхами їх запобігання.