Національна школа суддів України

На порядку денному готовність до проведення спеціальної підготовки

10 лютого 2017 року ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук провів нараду з питань підготовки установи до проведення спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

У ході наради ректор поставив завдання щодо викладацького складу та методичного забезпечення проведення спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді з числа помічників суддів, які мають стаж роботи на посаді помічника судді щонайменше три роки.

У 2017 році планується проведення зазначеної підготовки в містах Києві, Львові, Одесі та Харкові. При цьому більшість занять має проводитися в групах, склад яких не буде перевищувати 25 слухачів.

З урахуванням цього основну увагу ректор звернув  на стан підготовки на сьогодні викладацького складу в містах проведення спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді та методичних матеріалів для кожного модуля відповідного блоку.

В обговоренні питань готовності до реалізації завдань взяли участь проректори Анатолій Костенко, Володимир Мазурок, керівники та працівники відділів, які мають забезпечувати проведення спеціальної підготовки, та координатори блоків програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

Наступну нараду з питань підготовки до проведення спеціальної підготовки заплановано на кінець лютого 2017 року.