Національна школа суддів України

Готовність тренерів до апробацій

15 листопада 2017 року в Національній школі суддів України проведено активну роботу суддів-тренерів над завершенням розробки навчальних курсів для спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді “Судочинство у справах про адміністративні правопорушення”.  

Під керівництвом координатора підблоку програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді “Кримінальне судочинство”, викладача – координатора відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України, судді Верховного Суду України у відставці Олександра Коротких та судді Апеляційного суду Запорізької області у відставці Ольги Булейко було обговорено розроблені матеріали курсів “Особливості розгляду окремих  категорій справ у справах про адміністративні правопорушення”.

На засіданні було затверджено остаточну редакцію міні–лекцій, практичних завдань та інших матеріалів, які буде використано в цих тренінгах.

На завершення зустрічі координатор Олександр Коротких відзначив плідну командну роботу суддів та зазначив про готовність проведення апробації на тренінгу для тренерів  відповідних тематик.