Національна школа суддів України

Нові навчальні підходи

8-9 червня 2017 року в місті Одесі Національна школа суддів України спільно з українсько-канадським проектом “Освіта суддів – для економічного розвитку” проводить тренінг для тренерів для спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді на тему “Докази та доказування у цивільному судочинстві”.

З вітальним словом до учасників звернувся директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець.

Менеджер проекту "Освіта суддів – для економічного розвитку” Iгор Осика під час свого виступу вказав на актуальність та важливість цієї тематики та наголосив на тому, що навчальний курс розроблений із застосуванням інтерактивних методик навчання, які успішно впроваджуються в навчальний процес провідних закладів суддівської освіти.

Директор навчального курсу, заступник начальника відділу підготовки викладачів Національної школи суддів України Галина Юровська акцентувала увагу на застосуванні нового підходу у викладанні, а саме, для координації роботи в малих групах фасилітаторами будуть залучатися самі учасники тренінгу, які попередньо пройшли відповідне навчання.

Викладачі-розробники навчального курсу: суддя Апеляційного суду Харківської області Лариса Швецова, суддя Апеляційного суду Одеської області Олександр Таварткіладзе, суддя Апеляційного суду Закарпатської області Ганна Фазикош, суддя Апеляційного суду м. Києва Вікторія Шебуєва, суддя Деснянського районного суду м. Києва Валерія Бабко, суддя Красноградського районного суду Харківської області Дмитро Константинов, суддя Буського районного суду Львівської області Ганна Шендрікова, суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Олена Кафідова, суддя Апеляційного суду Чернівецької області Iгор Лисак.