Національна школа суддів України

Плідна командна робота суддів та науковців

3 липня 2017 року в Національній школі суддів України відбулось чергове засідання  робочої групи розробників навчальних курсів з цивільного судочинства для кандидатів на посаду судді.

Предметом розгляду авторських колективів були тренінги “Особливості розгляду справ про визнання правочинів недійсними”, “Особливості розгляду справ про захист права власності” та “Особливості розгляду справ про спадкування”.

Відкрила захід, представивши мету засідання та очікувані результати, директор курсу – заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України Галина Юровська.

Судді-розробники Марина Шаховніна, Наталія Пономаренко, Стелла Цибізова, Оксана Коваль, Дмитро Свояк, Андрій Нижний, Олександр Тиханський, Станіслав Чирка, викладач-науковий консультант відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександр Терлецький привітали в своїй команді доцента кафедри цивільного права та процесу Харківського національного університету внутрішніх справ Олександра Кухарєва, який до речі, виявив бажання долучитись до викладання для кандидатів на посаду судді та пройшов підготовку на методологічному семінарі для тренерів.

Як завжди учасники засідання плідно попрацювали над змістовним наповненням зазначених тренінгів, а саме обговорювали напрацьовані міні-лекції, презентації, практичні завдання.

На завершення зустрічі Галина Юровська з вдячністю відзначила плідну командну роботу суддів та науковців. Робота над створенням вказаних курсів наближається до фінішної прямої, вже незабаром вони будуть готовы до апробації.