Національна школа суддів України

Цілісність, усебічність, інноваційність

18 травня 2017 року в Національній школі суддів України відбулась зустріч розробників курсу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді на тему: Написання судових рішень у адміністративному судочинстві у співпраці з проектом Розробка стандартизованих програм підготовки суддів Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Вітальними словами зустріч розробників курсу відкрили проректор Національної школи суддів України Володимир Мазурок та менеджер проекту “Розробка стандартизованих програм підготовки суддів” Координатора проектів ОБСЄ в Україні Наталія Беца.

Проректор Володимир Мазурок наголосив, що Національна школа суддів України, організовуючи підготовку суддів, керується тим, що вона має бути цілісною, практичною, системною та всебічною, побудованою з використанням інноваційних методологічних форм для забезпечення ефективного процесу підготовки судових кадрів та досягнення практичної мети.

Наталія Беца відмітила  необхідність стандартизації всіх курсів для кандидатів на посаду судді.

У ході проведення засідання учасники обговорили нагальну потребу в розробці курсу з використанням досвіду суддів та застосуванням інтерактивних методів навчання.