Національна школа суддів України

Випробовування заходів контролю успішності

14 серпня 2017 року Національна школа суддів України зібрала групу розробників курсу для кандидатів на посаду судді “Особливості розгляду окремих категорій справ у цивільному судочинстві”.

Відкриваючи засідання, директор курсу, заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів), кандидат юридичних наук Галина Юровська подякувала суддям Василю Даценку, Оксані Коваль, Андрію Нижному, Дмитру Свояку та Станіславу Чирці за те, що вони усвідомлюють велику відповідальність, яка покладена на них як розробників матеріалів для майбутніх суддів. Вона відмітила, що дуже сумлінно працюють усі учасники групи та звертають увагу на кожну стадію розробки курсу. Після визначення навчальних цілей та очікуваних результатів, підбору змістовного матеріалу для наповнення курсу, вони вдало структурували матеріал відповідно до інтерактивних методів підготовки.

Саме на сьогоднішньому засіданні розробники самі випробували на собі заходи контролю успішності за допомогою клікерів за результатами тренінгів щодо особливостей розгляду справ щодо спадкування та про відшкодування шкоди й сімейні спори.

До роботи групи розробників долучились суддя Вищого адміністративного Суду України Світлана Головчук та головний спеціаліст  Національної школи суддів України Світлана Нечипорук.

На завершення засідання учасники групи узгодили графік апробацій і тренінгів для тренерів, які найближчим часом будуть проведені в містах Львові та Одесі.