Національна школа суддів України

Злагоджена командна розробників готова до апробації курсу

23 травня 2017 року в Національній школі суддів України відбулось чергове засідання робочої групи з розробки навчального курсу для кандидатів на посаду судді “Докази і доказування у цивільному судочинстві”.

Відкриваючи засідання, директор курсу, заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Галина Юровська, звернула увагу на неабиякий інтерес з боку суддів до розробки навчальних курсів для кандидатів на посаду судді. З кожним днем все більше суддів виявляють бажання співпрацювати з Національною школою суддів України. На засіданні окрім розробників, були присутні судді, які вже задіяні в розробці тренінгів з іншої тематики цивільного судочинства (Андрій Нижний, Юрій Потапенко, Оксана Коваль, Станіслав Чирка, Дмитро Свояк, Марина Шаховніна, Олена Кафідова, Валерія Бабко, Ганна Шендрікова, Олександр Таварткіладзе, Ігор Лисак), так і ті, хто виявив бажання долучитись до цього процесу (Наталія Пономаренко, Ірина Петріщева).

Судді-розробники поставили за мету зробити цей продукт корисним і цікавим для майбутніх колег, поділитись знаннями і власним професійним досвідом.

Галина Юровська відмітила злагоджену роботу команди розробників та повідомила про те, що курс “Докази і доказування в цивільному судочинстві” вже готовий до апробації.