Національна школа суддів України

Змістовне наповнення тренінгу щодо судових рішень

16 лютого 2018 року в Національній школі суддів України розпочато перший цикл засідань груп з актуалізації змістовного наповнення тренінгів для кандидатів на посаду судді з огляду на прийняття Закону України “Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів”.

Вітальними словами до розробників звернулася директорка курсів та модератор засідання Валентина Кузьменко, яка ознайомила учасників засідання з форматом роботи, окреслила мету засідання та очікувані результати за наслідками роботи тощо.

У ході засідання розробники презентували оновлені ними матеріали тренінгу.

До складу колективу розробників тренінгу входять судді Валентина Кузьменко, Віта Бондарчук, Наталія Височанська, Василь Земляний, Єлєна Сєвєрова, Олександр Ситніков, Надія Стефанів, Ганна Фазикош та  провідний науковий співробітник Національної школи суддів України Ганна Бахарєва.

На завершення засідання Валентина Кузьменко відзначила плідну командну роботу розробників і визначила строки передачі матеріалів для розміщення їх на електронному ресурсі Національної школи суддів України.