Національна школа суддів України

Продовження підготовки тренерів для проведення спеціальної підготовки

1 грудня  2017 року в місті Києві Національною школою суддів України проведено тренінг для тренерів курсу для спеціальної підготовки кандидатів на посаду суддів щодо особливостей розгляду справ, пов’язаних із проходженням публічної служби.

Вітальними словами тренінг відкрила координатор блоку спеціальної підготовки “Адміністративне судочинство” Катерина Леонтович.

Тренерами та фасилітаторами тренінгу були  розробники курсу – судді  Світлана  Головчук, Ірина Желтобрюх, Людмила Єресько, Дмитро Костенко, Дмитро Іванчулинець, Володимир Донець та Тетяна Розваляєва.

Під час тренінгу майбутні тренери прослухали міні-лекції, виконали індивідуальні та практичні завдання, поставили запитання розробникам, а також оволоділи методикою викладання кожного зі змістовних елементів тренінгів.

У ході роботи викладачі сформували цілісне бачення викладання цього курсу для кандидатів на посаду судді, проаналізували, чи розроблені матеріали достатньою мірою сприяють здобуттю навичок у кандидатів на посаду судді, на вироблення яких орієнтовано курс.

Кожному майбутньому тренеру – учаснику заходу було вручено Сертифікат Національної школи суддів України.