Національна школа суддів України

Обговорення антикорупційної реформи в Україні

17 червня 2015 року в місті Дніпропетровську Дніпропетровським регіональним відділенням спільно з Апеляційним судом Дніпропетровської області, Головним територіальним управлінням юстиції у Дніпропетровській області і Головним управлінням Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області проводиться періодичне навчання суддів місцевих загальних судів з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на тему: “Антикорупційне законодавство: новели та застосування положень Закону України “Про запобігання корупції”.

Для проходження періодичного навчання прибуло 45 суддів місцевих загальних судів з Дніпропетровської області.

Вітальними словами підготовку відкрили голова Апеляційного суду Дніпропетровської області Наталія Деркач та директор Дніпропетровського регіонального відділення Алла Баштанник.


Для проведення періодичного навчання запрошено голову Апеляційного суду Дніпропетровської області Наталію Деркач, начальника управління персоналу Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області Геннадія Гребінчука та заступника начальника управління – начальника відділу аналітично-методичної роботи Управління кадрової роботи та державної служби Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області Олену Ігнатенко.

На семінарі судді вивчають питання стосовно антикорупційної реформи в Україні, законодавчо встановленої відповідальності за порушення антикорупційного законодавства, вимоги фінансового контролю та обговорюють питання щодо порядку заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру відповідно до Закону України “Про запобігання корупції”.


Після закінчення періодичного навчання кожному слухачу, який його пройде, буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.


Організаційні заходи щодо проведення періодичного навчання забезпечує Дніпропетровське регіональне відділення Національної школи суддів України (директор – Алла Баштанник) спільно з Апеляційним судом Дніпропетровської області (голова – Наталія Деркач).