Національна школа суддів України

Опанування технікою саморегуляції

1 лютого 2023 року Дніпровське регіональне відділення Національної школи суддів України проводить семінар “Емоційна компетентність як складова психічного здоров’я помічників суддів та працівників апаратів судів” для помічників суддів і працівників апаратів місцевих та апеляційних судів.

Навчальний захід відкрив директор Дніпровського регіонального відділення Володимир ПОПЛАВСЬКИЙ, який ознайомив з викладачами і звернув увагу на важливості кожної людини розвивати вміння покращувати свій емоційно-психологічний стан під час своєї професійної діяльності особливо в умовах збройної агресії рф. Заступник директора Алла БАШТАННИК ознайомила учасників з регламентом семінару і зупинилася на правилах проведення навчального заходу в режимі онлайн.

Для проведення лекцій запрошені заступник начальника відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів Національної школи суддів України Андрій МАСЛЮК та головний спеціаліст цього відділу Анжеліка ФАРАФОНОВА.

Під час семінару учасники обговорять складні питання відновлення емоційно-психологічного стану, отримають інформацію щодо складових емоційного інтелекту, навчаться розпізнавати емоції та опанують техніку саморегуляції.

Повний текст програми семінару розміщений на вебсайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка працівників апаратів судів”.