Національна школа суддів України

Основи побудови ефективної команди у роботі спеціалістів служб управління персоналом

3 липня 2023 року Національна школа суддів України розпочала проведення онлайн–підготовки та підвищення рівня кваліфікації за стандартизованою програмою спеціалістів служб управління персоналом місцевих та апеляційних судів.

Навчання організовано та проводиться Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

У своєму вступному слові директор Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Оксана Польна привітала учасників та ознайомила із правилами проходження підготовки. Очільниця відділення звернула увагу на велику кількість заходів, що проводиться НШСУ для працівників апаратів та подякувала їм за високу активність та постійне вдосконалення своїх професійних навиків.

До проведення навчання було залучено суддів місцевих загальних судів: Євгена Нестеренка, Ігоря Чорного, Вячеслава Каневського, Ольгу Дурач та Тетяну Штих; заступницю керівника апарату Хмельницького окружного адміністративного суду Олену Розумняк; начальницю навчального відділу Державного підприємства “Інформаційні судові системи” Тетяну Снігур; начальника відділу по роботі з персоналом Національної школи суддів України Олега Цимбалюка; заступницю начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України, кандидатку юридичних наук Тамару Закревську; головного спеціаліста Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Ганну Барабащук та провідного наукового співробітника відділу “Тестологічний центр” Національної школи суддів України, докторку філософії в галузі “Право” Тетяну Богданевич.

Підготовка має на меті поглибити професійні знання спеціалістів служб управління персоналом місцевих та апеляційних судів та дати їм можливість фахово проаналізувати практичні питання, що виникають у їх роботі.

Серед тем, що виноситимуться на розгляд аудиторії є:

-  основи кібербезпеки;

-  захист персональних даних та комплекс системи захисту інформації;

-  організація роботи кадрового діловодства;

-  основи побудови ефективної команди;

-  правовий статус осіб з інвалідністю;

-  ефективне управління часом.

Належну увагу буде приділено актуальним питанням щодо належної організації дистанційної роботи для працівників апарату суду та відрядження суддів в умовах воєнного стану. Викладачі нададуть учасникам рекомендації щодо евакуації кадрових документів під час надзвичайних ситуацій та під час воєнного стану та спільно аналізуватимуть вимоги до правильності оформлення листків тимчасової непрацездатності.

В межах підготовки буде проведено семінар-практикум “Гарантії захисту трудових прав: судова практика та новели законодавчого регулювання під час воєнного стану”.

Із програмою онлайн-підготовки можна ознайомитись тут.