Національна школа суддів України

Особливий режим досудового розслідування та судового розгляду в умовах військової агресії

9 вересня 2022 року в Національній школі суддів України відбулося онлайн–засідання групи розробників матеріалів семінару для суддів “Особливий режим досудового розслідування, судового розгляду в умовах воєнного стану: виклики сьогодення”.

Засідання модерувала директор навчального курсу, заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України Ольга Короткова, яка окреслила план роботи та формат робочої зустрічі.

До участі в розробці семінару долучились судді Ольга Булейко, Ірина Шаповалова, Світлана Муратова, Дмитро Ткаченко та працівниця Національної школи суддів України Юлія Найденко.

Під час засідання розробники узгодили структуру майбутнього семінару, обговорили проблемні питання, які виникають у суддів під час судового розгляду кримінальних проваджень в умовах воєнного стану та особливого режиму досудового розслідування, врегульованого Розділом ІХ-1 КПК України,  визначились з темами майбутніх презентацій та інтерактивними методами, що використовуватимуться під час навчання.

На завершення засідання учасники розподілили між собою теми та визначились зі строками з підготовки матеріалів. Наступна зустріч розробників курсу запланована на 30 вересня 2022 року.