Національна школа суддів України

Особливості комунікації в команді

15 вересня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–тренінг для співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Чернівецькій області “Побудова ефективної команди”.

Онлайновий тренінг відкрили заступниця начальника відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді Діана Сніцаренко, заступниця директора Чернівецького регіонального відділення Тетяна Аілінчій і начальник управління з професійної підготовки та підвищення кваліфікації Служби судової охорони Володимир Євграфов, які підкреслили значимість співпраці Національної школи суддів України зі Службою судової охорони для постійного вдосконалення знань і професійних навичок співробітників Служби.

До тренерської команди ввійшли судді Тетяна Дудар та Олена Панченко, співробітник Служби судової охорони Володимир Євграфов, працівниці Національної школи суддів України Анжеліка Фарафонова та Діана Сніцаренко.

Протягом дистанційного заняття тренерська команда успішно презентувала підготовлені матеріали, проводила практичні вправи та відповідала на питання.

Співробітники та співробітниці Служби судової охорони вдосконалили свої вміння для належної організації та забезпечення несення служби у приміщеннях судів та інших установах системи правосуддя; налагоджувати комунікативні зв’язки між членами команди співробітників Служби та працівниками судів під час кризових ситуацій та оволоділи новими теоретично–практичними особливостями злагодження команди, зокрема, у системі правосуддя та психологічними особливостями комунікації в команді.