Національна школа суддів України

Особливості здійснення господарського судочинства та вирішення господарських спорів в умовах воєнного стану

17 червня 2022 року Національна школа суддів України провела чергове онлайн–засідання групи розробників стандартизованих лекцій для суддів господарських судів.

В обговоренні, яке модерував викладач-координатор Олександр Потильчак, узяли участь судді господарських судів Роман Міліціанов, Людмила Білецька, Олена Малєєва, Олександр Крижний та працівниця Національної школи суддів України Юлія Блінова.

Під час засідання учасники визначили особливості здійснення господарського судочинства та вирішення господарських спорів в умовах воєнного стану в Україні. За результатами обговорення вони окреслили актуальні теми для суддів господарських судів.

Ураховуючи важливість теми, розробники розпочали підготовку всеукраїнського вебінару для суддів господарських судів. До складу робочої групи буде залучено суддів з окупованих територій та суддів Верховного Суду.

Засідання розробників вебінару щодо особливостей здійснення господарського судочинства та вирішення господарських спорів в умовах воєнного стану в Україні відбудеться 1 липня 2022 року.