Національна школа суддів України

Підготовка дистанційного курсу з публічних закупівель для суддів адміністративних та господарських судів

23 лютого 2024 року Національна школа суддів України провела перше засідання групи розробників дистанційного курсу для суддів “Розгляд спорів щодо публічних закупівель адміністративними та господарськими судами” у співпраці з Програмою ЄС з підтримки управління державними фінансами в Україні EU4PFM.

Відкрила засідання Любов Гончар, начальниця відділу підготовки викладачів (тренерів), яка окреслила завдання та формат роботи групи.

Координатор дистанційного навчання в НШСУ Тамара Закревська звернула увагу на особливості підготовки дистанційного курсу та поділилася досвідом організації роботи тьюторів.

Участь у засіданні групи розробників взяли судді Андрій Жук, Тетяна Шинкар, Василь Ільков, Ірина Верба, Роман Міліціанов, Інна Алєєва, експерти Програми ЄС з підтримки управління державними фінансами в Україні EU4PFM: Олександр Шатковський, Сергій Яременко, Людмила Черняга та працівниці Національної школи суддів України Юлія Блінова і Наталія Буряк.

Під час засідання учасники групи розробників узгодили структуру курсу, обговорили змістовне наповнення та визначились з строками підготовки матеріалів.