Національна школа суддів України

Підготовка тренерів з особливостей розгляду судами проваджень про злочини проти безпеки виробництва

12 квітня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–тренінг для тренерів: “Особливості розгляду судами кримінальних проваджень про злочини проти безпеки виробництва”, який включено до програми підготовки для підтримання кваліфікації суддів місцевих загальних судів.

Тренінг про особливості судового розгляду кримінальних проваджень про злочини проти безпеки виробництва розроблено під керівництвом директорки курсу Валентини Кузьменко, а до його складу увійшли судді  Світлана Яковлєва, Лариса Бабайлова, Світлана Муратова, Ігор Чайкін і Світлана Савкова, викладачка з кримінального права та кримінального судочинства Наталія Ахтирська, директорка Харківського регіонального відділення Лілія Гуцал, наукові співробітниці  Національної школи суддів України Ганна Бахарєва та Лючія Цімох.

Судді, які в майбутньому будуть залучатися викладачами зазначеного  тренінгу, отримали практичні навички викладання в режимі онлайн, виконали практичні завдання з окресленої тематики, провели загальні обговорення в чаті, тощо.

Після проходження тренінгу судді отримають сертифікат тренера з метою подальшого викладання в Національній школі суддів України.