Національна школа суддів України

Планування професійного навчання у судах

16 січня 2024 року Національна школа суддів України провела семінар для працівників апаратів судів “Розвиток персоналу: визначення потреб та планування навчання у судах”.

Викладачами на освітньому заході виступили фахівці Центрального міжрегіонального управління НАДС Оксана Корецька та Ольга Распоясова; в. о. керівника апарату Господарського суду Сумської області Олександр Лебедь; начальник відділу з питань персоналу управління з організаційного забезпечення Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду Яна Усенко; заступник директора Харківського регіонального відділення Яна Шевцова, яка модерувала захід.

Представники національного агентства з питань державної служби Оксана Корецька та Ольга Распоясова розповіли про складання та виконання індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності державного службовця, розкрили особливості нарахування кредитів ЄКТС за результатами професійного навчання.

Яна Усенко у своєму виступі зосередила увагу присутніх на порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців та моніторингу виконання завдань, ключових показників та індивідуальних програм професійного розвитку.

З Олександром Лебедем слухачі обговорили можливості та інструментарій для вдосконалення організації внутрішнього навчання працівників апарату суду.

У своїй інтерактивній лекції Яна Шевцова висвітлила основні питання планування навчання в Національній школі суддів України з підготовки та підвищення рівня кваліфікації суддів, помічників суддів, працівників апаратів судів.

За підсумками семінару кожен учасник отримав Сертифікат Національної школи суддів України.

Із програмою заходу можна ознайомитись тут