Національна школа суддів України

Посилення соціального захисту в Україні

29 лютого 2024 року начальниця відділу наукових досліджень проблем судочинства та науково-методичного забезпечення суддівської освіти Тетяна Фулей взяла участь у другому засіданні Керівного комітету проєкту Ради Європи “Посилення соціального захисту в Україні”.

Під час засідання координаторка проєкту, представниця Департаменту соціальних прав Генерального директорату прав людини та верховенства права Ради Європи Неля Бугаєвскі зробила презентацію та загальний огляд ходу реалізації проєкту “Посилення соціального захисту в Україні”.

Далі відбулася загальна дискусія, упродовж якої бенефіціари та партнери Проєкту з України мали змогу поінформувати про пріоритетні напрями діяльності у межах співпраці.

У ході засідання також було представлено, обговорено та затверджено загальний Робочий план дій в рамках Проєкту на 2024 рік.

Учасниками заходу були представники ключових партнерів/бенефіціарів Проєкту у відповідній сфері співпраці, Офісу Ради Європи в Україні, Департаменту соціальних прав Генерального директорату прав людини та верховенства права Ради Європи, проєкту РЄ, члени та спостерігачі Керівного комітету проєкту.