Національна школа суддів України

ХНУВС продовжує співпрацю з Національною школою суддів України

З участю працівників Харківського національного університету внутрішніх справ удруге організовано та проведено тестування слухачів Національної школи суддів України, які є кандидатами на посаду судді.

Періодичне здійснення поточного контролю успішності кандидатів передбачає програма і порядок проходження підготовки. Як і минулого разу, комп’ютерне тестування з доступом до мережі Інтернет було проведено в декілька етапів у шістьох комп’ютерних класах протягом двох днів. Пройшовши інструктаж, працівники університету здійснювали технічне супроводження та організацію проходження тестування на території університету. Завданням для 122 кандидатів заочної форми навчання у перший день стало винесення судового рішення у кримінальній справі, а наступного дня – в адміністративній.

«Ми побачили, що керівництво університету, працівники, науково-педагогічний склад докладають максим зусиль для того, щоб ці заходи проходили в належних умовах та на високому організаційному рівні, – зазначив уповноважений представник, суддя Верховного Суду України у відставці, проректор по забезпеченню організації діяльності Національної школи суддів України Володимир Мазурок. – Впевнений, що наша співпраця й надалі буде розвиватися, адже наступний етап тестування проходитиме 29 – 30 червня поточного року».

Також від імені керівництва Національної школи суддів України Володимир Антонович висловив вдячність керівництву Харківського національного університету внутрішніх справ за надану можливість для проведення тестування.

ЦЗГ ХНУВС