Національна школа суддів України

Продовження підготовки тренерів для проведення спеціальної підготовки

29 листопада 2017 року в місті Києві Національна школа суддів України провела тренінги для тренерів курсів для спеціальної підготовки кандидатів на посаду суддів щодо соціальних і виборчих спорів.

Вітальними словами тренінги відкривали проректор Володимир Мазурок та координатор блоку спеціальної підготовки “Адміністративне судочинство” Катерина Леонтович.

Тренерами та фасилітаторами тренінгу є розробники курсу “Особливості пенсійних та інших соціальних спорів” судді Алла Руденко, Тетяна Шинкар, Юлія Бурзель, Наталія Кузьменко.

Тренінг на тему: “Особливості провадження у справах, пов’язаних із виборчим процесом, процесом референдуму” провели тренери, які є розробниками цьго курсу, судді Олена Ганечко, Олена Губська, Лариса Трофімова, Зоя  Кононенко та Світлана Головчук.

У ході тренінгів майбутні тренери мали змогу пройти ці курси як учасники, прослухати міні-лекції, виконати індивідуальні та практичні завдання, задати запитання розробникам, а також оволодіти методикою викладання кожного із змістовних елементів тренінгів.

У ході роботи викладачі змогли сформувати цілісне бачення викладання цих курсів для кандидатів на посаду судді, проаналізувати, чи розроблені матеріали достатньою мірою сприяють здобуттю навичок у кандидатів на посаду судді, на вироблення яких орієнтований курс.

Усі майбутні тренери отримали відповідні сертифікати Національної школи суддів України.