Національна школа суддів України

Продовжується тренінг Ради Європи щодо кіберзлочинності та електронних доказів

6 квітня 2021 року проходить другий день тренінгу “Кіберзлочинність та електронні докази”, що розроблений і проводиться в рамках навчання суддів для підвищення кваліфікації у співпраці Національної школи суддів України та проєкту Ради Європи CyberEast.

Модерують тренінг заступник начальника відділу науково-методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського врядування Національної школи суддів Олександр Іщенко та спеціаліст проєкту CyberEast Чечілія Попа.

Викладачами онлайн тренінгу є експерти проєкту CyberEast Бранко Стаменкович, заступник Генерального прокурора Сербії, та Ханія Хіллвел, суддя з Лівану.

Другий день тренінгу присвячений опануванню суддями-слухачами таких тем, як: “Електронні докази: вступ”, “Будапештська конвенція про кіберзлочинність – матеріальний аспект. Злочини проти конфіденційності, цілісності та доступності комп'ютерних даних”, “ Будапештська конвенція про кіберзлочинність – матеріальний аспект. Злочини, пов’язані із вмістом та комп’ютером”.

Тренінгові сесії чергуються із експрес-опитуваннями за темами тренінгу, дискусіям між суддями з питань застосування профільного національного законодавства і відпрацюванням суддівських навичок. 

Довідково: Захід триватиме онлайн до 8 квітня 2021 року. За результатами успішного проходження тренінгу судді-слухачі заповнять анкети зворотного зв’язку та отримають сертифікати про участь.