Національна школа суддів України

Проведено перше у 2023 році онлайн-засідання групи розробників навчальних матеріалів блоку “Цивільне судочинство”

10 січня 2023 року у Національній школі суддів України відбулося перше у поточному році онлайн-засідання групи розробників блоку “Цивільне судочинство”.

Під головуванням начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Олени Умнової за участю суддів-розробників Катерини Котельви, Валентини Маліновської, Людмили Макаренко, Стелли Цибізової, Максима Ходаківського, а також працівників відділу підготовки викладачів (тренерів) Віри Гайдук і Богдана Остудімова обговорено пропозиції щодо організації роботи з розроблення і проведення навчальних курсів для суддів та працівників апаратів судів у 2023 році.

Окрему увагу було приділено як темам нових навчальних заходів, що планується підготувати згідно з плануванням роботи Національної школи суддів України, так і вже розробленим навчальним заходам, що потребують вдосконалення та актуалізації з огляду на сучасні умови розвитку суспільних правовідносин, зокрема, під час воєнного стану.

Тематику майбутніх навчальних курсів і матеріалів, що готуватимуться у поточному календарному році розробниками блоку “Цивільне судочинство”, заплановано розподілити на наступній робочій групі 17.01.2023 з урахуванням обговорених пропозицій.