Національна школа суддів України

Регулювання земельних відносин: судова практика

26 лютого – 25 березня 2024 року Національна школа суддів України проводить дистанційний курс для помічників суддів “Регулювання земельних відносин: судова практика. Особливості застосування в умовах воєнного стану”.

Нормативне регулювання земельних відносин на території нашої держави має вікову правову традицію, яка слідує від звичаєвого права до сьогодення.

Актуальність земельних спорів щороку лише підвищується, про що промовисто свідчить кількість правових висновків Великої Палати Верховного Суду, а також відступів від них.

Мета дистанційного курсу: опанування актуального правового регулювання та судової практики, яка формувалася у період введеного в Україні воєнного стану; обмін практичним досвідом та напрацювання єдиних підходів до розгляду і вирішення земельних спорів.

Курс складається з 4 модулів, його матеріали мають задовільнять як постійних шукачів нових знань, так і нових поціновувачів дистанційного навчання, котрі неодмінно віднайдуть серед матеріалів відео-лекції, якісно сформовані презентації, тестові завдання та практичні кейси.

Віддалений доступ до курсу забезпечують відділ підготовки викладачів (тренерів), відділ підготовки суддів та відділ інформаційних технологій.