Національна школа суддів України

Ректором Національної школи суддів України призначений Микола Оніщук

   Рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 18 листопада 2013 року на посаду ректора Національної школи суддів України призначений Микола Васильович Оніщук.


 19 листопада Миколу Оніщука було представлено колективу Національної школи суддів України.


  Представляючи Миколу Оніщука, Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Ігор Самсін зазначив, що на нового керівника Національної школи суддів України покладено великі надії щодо забезпечення  належної підготовки висококваліфікованих кадрів для судової системи.

  Він привітав Миколу Оніщука з призначенням та побажав успіхів на новій посаді.



  У свою чергу ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук висловив переконання, що кадровий потенціал НШСУ дозволить реалізувати намічені завдання та досягти амбітних цілей. Зокрема, новий керівник наголосив, що першочергово будуть посилені напрямки роботи з  спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, вивчення міжнародного досвіду в підготовці суддів. Микола Оніщук подякував Голові Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та підкреслив, що співпраця Національної школи суддів України та ВККСУ буде поглиблюватись, оскільки установи мають спільну місію – підвищення ефективності та якості здійснення правосуддя в Україні.


  Ректор запевнив колектив Національної школи суддів України в тому, що ті, хто прагне професійної і творчої реалізації, можуть на неї розраховувати. “Я знаю, що робити, як це робити і впевнено приступаю до виконання повноважень” – резюмував ректор Національної школи суддів України.