Національна школа суддів України

Судді господарських судів обговорюють практику розгляду спорів щодо корпоративних конфліктів

01 березня 2016 року в місті Києві Національна школа суддів України спільно з Центром комерційного права проводить періодичне навчання суддів господарських судів з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на тему: “Корпоративні конфлікти: практика врегулювання та розгляду спорів”.  

Вітальною промовою періодичне навчання відкрили проректор по забезпеченню організаційної діяльності, суддя Верховного Суду України у відставці, заслужений юрист України Володимир Мазурок, заступник Голови Вищого господарського суду України, заслужений юрист України Геннадій Кравчук та директор Центру комерційного права Валентина Данішевська.

Розпочав періодичне навчання суддів голова Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Тимур Хромаєв з ознайомлення з розвитком корпоративного управління. Директор Департаменту аналізу, стратегії та розвитку законодавства Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Максим Лібанов розповів про останні зміни в Законі України “Про акціонерні товариства” та перспективи розвитку законодавства про компанії.

Практично значущим був виступ судді Вищого господарського суду України Валерія Картере щодо застосування законодавства у сфері корпоративного права та обговорення питань, що виникають при розгляді корпоративних спорів.

Повний текст програми періодичного навчання розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка”.