Національна школа суддів України

Тренінг Ради Європи щодо кіберзлочинності та електронних доказів

5 квітня 2021 року розпочався перший день тренінгу “Кіберзлочинність та електронні докази”, що розроблений і проводиться у співпраці Національної школи суддів України та проєкту Ради Європи CyberEast. Захід проходить в рамках навчання суддів для підвищення кваліфікації у режимі реального часу через застосунок “Zoom”.

З вітальним словом до учасників тренінгу звернулися керівник проєкту CyberEast Гіоргі Джохадзе та заступник начальника відділу науково-методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського врядування Національної школи суддів України Олександр Іщенко.

Викладачами онлайн тренінгу є експерти проєкту CyberEast Бранко Стаменкович, заступник Генерального прокурора Сербії, та Ханія Хіллвел, суддя з Лівану.

Під час першого дня тренінгу учасники опрацюють навчальні матеріали, за темами “Мережа Інтернет: основи”, “Кіберзлочини. Вступ до технологій”, “Будапештська конвенція про кіберзлочинність: загальний огляд”, обміняються думками із тренерами з вказаних тем та візьмуть участь в загальній дискусії.

Довідково: Захід триватиме онлайн до 8 квітня 2021 року. За результатами успішного проходження тренінгу судді-слухачі заповнять анкети зворотного зв’язку та отримають сертифікати про участь.