Національна школа суддів України

Триває робота над матеріалами семінару щодо застосування примусових заходів медичного характеру

22 серпня 2023 року в Національній школі суддів України відбулося онлайн- засідання групи розробників семінару для суддів “Особливості здійснення кримінального провадження щодо застосування заходів медичного характеру”.

Модерувала робочу зустріч Тамара Закревська, заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України, яка окреслила основні завдання розробників та очікувані результати.

У робочій зустрічі брали участь судді Максим Глоба, Лариса Радуцька, Анна Проценко, науковий експерт Олег Назаров, а також викладач відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України Юлія Найденко. 

Учасники засідання обговорили підстави застосування до особи примусових заходів медичного характеру, проблемні та найбільш поширені питання, які виникають у суддів під час розгляду прав, попрацювали над структурою та змістовим наповненням семінару, розподілили обов’язки відповідно до тем, а також визначилися з інтерактивними методами, які будуть використані під час навчання.

На завершення засідання судді-розробники домовилися про дату наступної зустрічі й окреслили питання для подальшого обговорення.