Національна школа суддів України

Триває робота над оновленням навчального курсу

3 жовтня 2023 року в Національній школі суддів України відбулося чергове засідання групи розробників з оновлення навчального курсу у формі тренінгу на тему: “Проблеми ефективного судового захисту в адміністративному судочинстві”.

Модерувала засідання Любов Гончар, начальниця відділу підготовки викладачів (тренерів), координатор блоку адміністративного судочинства, яка визначила формат роботи.

Участь у засіданні групи розробників взяли – Ян Берназюк, суддя Касаційного адміністративного суду у складі Верховного суду, Олена Терлецька, суддя Київського окружного адміністративного суду, Оксана Бойко, суддя Одеського окружного адміністративного суду, Ірина Кушнір, експерт Проєкту Ради Європи “Підтримка судової влади України в контексті війни та післявоєнного періоду” та Наталія Буряк, головний спеціаліст  відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді Національної школи суддів України.

Під час засідання розробники обговорили проєкт програми тренінгу, презентували оновлені матеріали навчального курсу, та визначились з датою проведення апробації навчального курсу.

Апробацію заплановано провести в листопаді  2023 року.