Національна школа суддів України

Удосконалюємо навички роботи помічника судді з електронними сервісами

29 вересня 2023 року Національна школа суддів України провела вебінар для помічників суддів “Електронне судочинство: навички роботи помічника судді з електронними сервісами. Створення електронних документів”. До заходу приєднались учасники з Дніпровського, Одеського та Львівського регіональних відділень.

З вітальним словом до слухачів звернувся директор Дніпровського регіонального відділення Володимир Поплавський, який ознайомив з програмою заходу та представив викладачів.  

Керівник регіональної служби підтримки в Тернопільській області ДП “Інформаційні судові системи” Микола Олійник розповів помічникам суддів про концепцію побудови ЄСІТС, електронного кабінету і його взаємодію з автоматизованими системами документообігу суду  “Д-3”,  “ДСС”. Також учасники обговорили типи електронних ключів та їх використання, види електронних підписів та електронних печаток.

Начальник відділу супроводу онлайн-сервісів Департаменту централізованого адміністрування мереж та системного супроводу ДП “Інформаційні судові системи” Вадим Коваль детально зупинився на роботі з підсистемою “Електронний суд”, її можливостях, обміні електронними документами та інформаційній взаємодії.

Після завершення заходу проведено анкетне опитування щодо якості та корисності проведення вебінару.