Національна школа суддів України

Впевнена перемога збірної Національної школи суддів України у першій грі Кубка Феміди–2021

Цими вихідними пройшли перші матчі у турнірі з міні–футболу серед суддів, працівників апаратів судів, інших органів та установ системи правосуддя за Кубок “Феміди”. У стартовій грі збірна Національної школи суддів України зустрілася з командою Печерського районного суду міста Києва та підтвердила високий рівень підготовки команди, упевнено перегравши своїх колег із рахунком 5:1.

Сам матч проходив у динамічному темпі та за відчутного домінування команди США. Перший свій гол у матчі та турнірі гравці збірної Альянсу забили вже на 5 хвилині гри, після вдалого розіграшу штрафного біля воріт Печерського районного суду міста Києва. Його автором став капітан Максим Іллюк, який сильним ударом прошив захист і воротаря суперника. Надалі гра проходила під диктовку збірної Альянсу, про що гарно свідчать ще 4 голи проведені у ворота колег з Печерського райсуду та ще стільки ж нереалізованих гольових моментів. Суперник намагався відповідати швидкими контратаками, але вони не стали результативними. 

Загалом матч вийшов емоційним та багатим на цікаві ігрові моменти. Цьому також безперечно сприяла і потужну підтримка вболівальників обох команд, за що їм особлива подяка.

Наступну свою гру збірна Суддівського Шкільного Альянсу проведе 16 вересня проти Комінтернівського районного суду м. Харкова. І з огляду на мотивацію та футбольну зарядженість гравців нашої команди на глядачів очікує цікавий та результативний поєдинок.