Національна школа суддів України

Захист соціальних та інших прав працівників Служби судової охорони

14 листопада 2023 року Національна школа суддів України провела семінар-практикум для працівників Служби судової охорони “Захист соціальних та інших прав працівників Служби судової охорони”.

Модерувала семінар-практикум Діана Сніцаренко, заступниця начальника відділу спеціальної підготовки на посаду судді,   яка зазначила актуальність та важливість запланованого заходу, ознайомила з програмою та окреслила формат роботи на семінарі.

Команда викладачів, до якої увійшли  судді окружних адміністративних судів Дмитро Гурін і Дмитро Костенко, заступник начальника відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів Андрій Маслюк, успішно презентували матеріали семінару, проводили практичні вправи та відповіли на питання учасників.

У ході семінару слухачі отримали практичні поради щодо подолання професійного вигорання, обговорили питання, що виникають при проходженні публічної служби, ознайомилися з основами соціального захисту працівників Служби судової охорони, Європейською конвенцією з прав людини, порядком звернення до Європейського суду з прав людини тощо.