Національна школа суддів України

Закладено підвалини майбутнього співробітництва

25 листопада 2021 року в місті Києві ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук та директор Державного закладу післядипломної освіти “Академія фінансового моніторингу” Ростислав Марчук підписали Меморандум про співробітництво між двома державними установами освіти. Церемонія підписання двосторонньої угоди проходила за участю першого заступника голови Державної служби фінансового моніторингу України Ігоря Гаєвського, керівників/заступників керівників відділів НШСУ та делегації Академії фінансового моніторингу.

У межах угоди представники обох сторін домовилися про спільну діяльність, яка сприятиме підвищенню рівня підготовки високопрофесійних суддівських кадрів та спеціалістів органів державної влади з питань фінансового моніторингу, відповідальних працівників суб’єктів первинного фінансового моніторингу, працівників, залучених до проведення фінансового моніторингу, а також їх перепідготовки та підвищенню кваліфікації, якості проведення наукових досліджень, методичної й освітньої роботи за цими напрямками.

Сторони дійшли згоди, що їх спільна діяльність здійснюватиметься за узгодженими і затвердженими проєктами, щорічними планами та графіками (за необхідності).

Після підписання Меморандуму сторони обмінялися пам’ятними подарунками. Окрім цього, Ростислав Марчук вручив ректору Миколі Оніщуку Грамоту від Академії фінансового моніторингу та відзначив Подяками окремих працівників НШСУ.

Повний текст Меморандуму розміщено на сайті Національної школи суддів України в розділі “Двосторонні угоди”.