Національна школа суддів України

Здійснення управління персоналом судів в умовах воєнного стану

11 – 14 вересня 2023 року Одеське та Дніпровське регіональні відділення Національної школи суддів України проводять підготовку спеціалістів служби управління персоналом місцевих та апеляційних судів.

З вітальними словами до слухачів звернулись заступник директора Одеського регіонального відділення Тетяна Золотнікова і заступник директора Дніпровського регіонального відділення Алла Баштанник, які ознайомили учасників з програмою та організаційними вимогами до участі в онлайн-підготовці,  побажали безпечного, плідного й цікавого навчання.

Загальні лекції з українського ділового мовлення, психології,  клієнтоорієнтованого підходу на державній службі, роботи  суду  в  умовах надзвичайних  ситуацій та воєнного стану проведуть працівники Національної школи суддів України – Олена Матвійчук, Андрій Маслюк,  Олена Мілієнко, Тетяна Аілінчій. Олег Цимбалюк поділиться досвідом щодо процедури відкриття, оплати електронних лікарняних та з інших питань страхових випадків.

Також прочитати лекції та поспілкуватись зі слухачами запрошено суддів Вячеслава Каневського,  Євгена Нестеренка, Ігоря Чорного, Альону Терновенко та заступника керівника апарату Хмельницького окружного адміністративного суду Олену Розумняк. 

Спеціалізовані теми обговорюватимуть з учасниками начальник Міжрегіонального управління національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Володимир Мельник; начальник управління з питань персоналу Державної судової адміністрації України Олег Дробинський; головний державний інспектор сектору з питань запобігання та виявлення корупції Східного міжрегіонального управління Державної податкової служби по роботі з великими платниками податків Максим Захаров; начальник навчального відділу Департаменту розробки програмного забезпечення ДП  “Інформаційні судові системи” Тетяна Снігур.

Під час навчання слухачі матимуть змогу прослухати доповіді лекторів, обмінятися власним досвідом роботи та поставити запитання фахівцям.

З програмою підготовки можна ознайомитись на сайті НШСУ за посиланням.