Національна школа суддів України

Злагодження команди судових охоронців

27 вересня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн-тренінг для співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області “Побудова ефективної команди”.

Роботу тренінгу розпочали Діана Сніцаренко, заступниця начальника відділу спеціальної підготовки Національної школи суддів України та Володимир Євграфов, начальник управління з професійної підготовки та підвищення кваліфікації Служби судової охорони, які підкреслили важливість, актуальність питань програми цього тренінгу, визначили його мету та навчальні цілі.

До тренерської команди ввійшли судді Олена Панченко, Максим Ходаківський, заступник начальника управління фізичного захисту, організації безпеки суддів та підтримки центрального органу управління Служби судової охорони Дмитро Мацишин, працівники Національної школи суддів України Андрій Маслюк та Діана Сніцаренко, які успішно презентували матеріали тренінгу, проводили практичні вправи та відповідали на питання учасників тренінгу.

За результатами тренінгу учасники вдосконалили свої вміння для належної організації та забезпечення несення служби у приміщеннях судів та інших установах системи правосуддя. Крім цього, обговорили питання налагодження комунікативних зв’язків між членами команди співробітників Служби та працівниками судів під час кризових ситуацій та оволоділи новими теоретично–практичними особливостями злагодження команди, зокрема, у системі правосуддя та психологічними особливостями комунікації в команді.