Національна школа суддів України

Злочини проти статевої свободи

2 квітня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–засідання робочої групи з розробки матеріалів дистанційного навчального курсу для суддів “Особливості розгляду справ щодо злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості”.

Засідання модерував виконувач обов’язків начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександр Коротких, який ознайомив усіх із форматом роботи, окреслив мету засідання та очікувані результати.

У засідання брали участь судді Лариса Радуцька, Світлана Муратова, Петро Заруба, Дмитро Константинов, Віра Левко, Ярослава Марко та працівники відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольга Короткова, Юлія Найденко і Тамара Закревська.

Розробники обговорили проблемні питання, які виникають при розгляді справ щодо злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості,  обмінялись думками про змістовне наповнення дистанційного курсу, попередньо напрацювали його структуру та визначилися з темами, які готуватимуть на наступне засідання робочої групи.

Наступне засідання заплановано на 23 квітня 2021 року.