Національна школа суддів України

Зустріч щодо підготовки тренінгу для розробників тестових завдань

Національна школа суддів України наразі працює над розробкою тестових матеріалів для проведення Вищою кваліфікаційною комісією суддів України конкурсу на зайняття вакантних посад суддів апеляційних судів. Для виконання цього завдання відділом “Тестологічний центр” НШСУ було залучено групу суддів та науковців, які мають пройти навчання, підтримку у проведенні якого буде надано експертами Програми USAID “Справедливість для всіх”.

29 листопада 2023 року відбулася онлайн-зустріч за участі: членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України – Сергія Чумака, Надії Кобецької, Людмили Волкової та Романа Сабодаша; в.о. ректора Національної школи суддів України Наталії Шукліної, начальниць відділів Тетяни Розваляєвої та Тетяни Пустовойтової, заступниці начальника відділу “Тестологічний центр” Галини Прокопанич та головних наукових співробітниць цього центру Катерини Слюсаревої і Тетяни Богданевич; заступниці керівника Програми USAID “Справедливість для всіх” Наталії Петрової, радниці Програми з юридичних питань Ірини Зарецької та експертів Програми – Тетяни Вакуленко, Наталії Невінчаної та Леоніда Середи.

Під час продуктивного спілкування було обговорено стан справ щодо розробки тестів і вимог до розробників, уточнено змістовне наповнення програми тренінгу та часовий і тематичний розподіл презентацій між тренерами Програми USAID “Справедливість для всіх” та відділу “Тестологічний центр” НШСУ, а також інші організаційні питання.

Тренінг буде проведено 1­–2 грудня 2023 року.