Національна школа суддів України

15.03.2024 семінар для помічників суддів та консультантів місцевих та апеляційних господарських судів, Верховного Суду “Практика розгляду спорів, що виникають із кредитних правовідносин”

Національна школа суддів України запрошує помічників суддів та консультантів місцевих та апеляційних господарських судів, Верховного Суду взяти участь у семінарі “Практика розгляду спорів, що виникають із кредитних правовідносин” 15 березня 2024 року (у застосунку “Zoom”).


Навчання організовується та проводиться відділом підготовки суддів, Вінницьким навчальним центром, Львівським РВ та відділом підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України.


Обов’язковою умовою проходження онлайн-навчання у НШСУ є наявність увімкненої відеокамери.


Для участі в підготовці працівники судів повинні обов’язково зареєструватися шляхом заповнення гугл-форми.


Реєстраційна гугл-форма для помічників суддів Київського регіону (Вінницька, Київська, Житомирська, Чернігівська, Черкаська області та місто Київ)


Реєстраційна гугл-форма для консультантів судів


Для реєстрації помічників суддів Львівського регіону реєстраційна гугл-форма


З програмою підготовки можна ознайомитися на сайті НШСУ у розділі "Підготовка працівників апаратів судів" за 7 днів до початку її проведення.


Посилання для приєднання до відеоконференції в “Zoom”  буде надіслано зареєстрованим учасникам на електронні адреси вказані при заповненні реєстраційної гугл-форми.

За додатковою інформацією можна звертатися до відділу підготовки суддів: +38(044)597-09-35, judges@nsj.gov.ua;  Вінницького навчального центру +38(044)597-09-35, vnc@nsj.gov.ua; Львівського РВ: rv_lviv@nsj.gov.ua.


Примітка:

Повідомляємо, що при реєстрації на навчання в НШСУ Ви надаєте однозначну, добровільну, поінформовану згоду на обробку Ваших персональних даних відповідно до сформульованої мети обробки даних для навчальної та науково-дослідної діяльності НШСУ.

У правовідносинах, пов'язаних із захистом і обробкою персональних даних, діяльність НШСУ здійснюється відповідно до ЗУ «Про захист персональних даних».