Національна школа суддів України

26.02-25.03.24 року дистанційний навчальний курс для помічників суддів “Регулювання земельних відносин: судова практика. Особливості застосування в умовах воєнного стану”

26.02-25.03.24 року дистанційний навчальний курс для помічників суддів  “Регулювання земельних відносин: судова практика. Особливості застосування в умовах воєнного стану”

Раді вам представити дистанційний навчальний курс “Регулювання земельних відносин: судова практика. Особливості застосування в умовах воєнного стану”, тривалість навчання - 29 днів, 29 академічних годин.

Сподіваємось, що цей курс сприятиме підвищенню рівня фахових знань, допоможе отримати відповіді на актуальні питання та полегшить процес вирішення земельних спорів.

Матеріали навчального курсу мають задовольнити як постійних шукачів нових знань, так і нових поціновувачів дистанційного навчання, котрі неодмінно віднайдуть серед матеріалів відео-лекції, якісно сформовані презентації, тестові завдання та практичні кейси.

Учасники дистанційного курсу зможуть перейняти згуртованість, взаєморозуміння та професійність розробників навчальних матеріалів, що намагались поділитися частиною свого внутрішнього світу, який, як і наша Планета, обертається навколо практики у сфері земельних правовідносин єдиної та неподільної аграрної держави. 

Мета курсу: опанування актуального правового регулювання та судової практики, яка формувалася у період введеного в Україні воєнного стану; обмін практичним досвідом та напрацювання єдиних підходів до розгляду і вирішення земельних спорів.

Початок навчання 26 лютого 2024 року, завершення 25 березня 2024 року.

Слухачам, які успішно завершать курс, буде видано Сертифікат НШСУ.

Для реєстрації слід натиснути слово “РЕЄСТРАЦІЯ”.

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. +38(044) 597 09 35 або електронною адресою: judges@nsj.gov.ua